En çok sevilen ve kullanılan sosyal medya araçları arşivi için; http://j.mp/KF0kqs Reklam | Destekle

15 Ekim 2012 Pazartesi

Çakallarla Dans

Yapım : Türkiye.
Yapım Yılı : 2010
Türkiye Gösterim Tarihi : 17 Aralık 2010
Yönetmen : Murat Şeker.
Yapımcı : Murat Şeker.
Filmin Türü : Romantik, Komedi ve Macera türündedir.
Filmin Dili : Türkçe.
Filmin Başrol Oyuncuları ve Diğer Oyuncu Kadrosu : Şevket Çoruh, Sümer Tilmaç, Ceyhun Yılmaz, Cengiz Küçükayvaz, Tuğba Ünsal, Murat Akkoyunlu, Hakan Bilgin, Kemal Uçar, İlker Ayrık, Bülent Serttaş, Sevinç Gürsen Akyıldız, Erdal Tosun, Timur Acar, Didem Balçın, Sera Tokdemir, Kemal Uçar ve Aydoğun Oflu oynamıştır.
Filmin Konusu : Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, gözünü para hırsı bürümüş karısının gazına gelerek, şirketin internet hesapları üzerinden hatırı sayılır miktarda bir parayı patronundan çalma planı yapar. Bu planın bir parçası da en yakın arkadaşı olan Gökhan’dır. Parayı onun hesabına aktarıp herhangi bir olumsuz durumda suçu onun üzerine yıkacaktır. Diger iki arkadası da bu hain planın figuranı olacaklardır. Ama unuttuğu iki şey vardır.

İyi seyirler...



Sosyal Ağlarda Paylaş:
Sayfa Linki:
Sitene Ekle:
Forum'da Paylaş:

Oğuzhan Cabbaroğlu (Yazar Hakkında)
Web tasarım, grafik tasarım, domain-host alım satım işleriyle uğraşan, Sanal alemde adını duyurmuş, tanınmış bir sanal alem çocuğu, Facebook, twtitter, google+ ve bir çok sosyal ağlarda üyeliği olan sanalda ve normalde takma ismi ozicab olan bir insan..

''Çakallarla Dans'' Bu yazı; 15 Ekim 2012 Pazartesi tarihinde kategorisinde yayınlanmış olup Unknown tarafından yayınlanmıştır. Ayrıca henüz yorum yapılmamış bir konudur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Mailinize gelen linkten mail adresinizi onaylamayı unutmayınız!